Si vas ser víctima de la violència policial el 29M, envia’ns el teu testimoni per lluitar contra les agressions i la impunitat policial.

[CAT] [CAST a continuación] Nova iniciativa d’Stop Bals de Goma: expliqueu el vostre cas com a víctimes de la violència policial
L’associació Stop Bales de Goma engega una nova iniciativa en la seva lluita per l’abolició de les boles de goma que utilitza la policia autonòmica catalana, els Mossos d’Esquadra.
Es tracta d’un dossier que recollirà cada una de les històries de violència rebuda el 29M, independentment que hagin estat víctimes de boles de goma o d’altre tipus d’agressió o violència policial.
Per això han creat una plantilla (seguint el model que van començar a la pàgina web www.stopbalesdegoma.org, a l’apartat de Casos) per tal que els feu arribar a l’adreça electrònica dossier29m@gmail.com con copia a denunciacolectiva29m@gmail.com
L’ objectiu d’aquest dossier és fer una roda de premsa informativa per tal de rebatre els arguments que es llegeixen als diaris tots aquests dies i presentar-lo a diverses entitats de defensa dels drets humans i civils.
Si vas ser víctima de la violència policial, envia’ns el teu testimoni per lluitar contra les agressions i la impunitat policial. Pots descarregar-te la plantilla aquí: http://bit.ly/caspercas
Col·lectiu Denúncia 29m  i Stop Bales de Goma
[CAST] Si fuiste víctima de la violencia policial el 29m, envíanos tu testimonio para luchar contra las agresiones y la impunidad policial
Nova iniciativa d’Stop Bals de Goma: expliqueu el vostre cas com a víctimes de la violència policial
La asociación Stop Bales de Goma en marcha una nueva iniciativa en su lucha por la abolición de las bolas de goma que utiliza la policía autonómica catalana, los Mossos d’Esquadra.
Se trata de un dossier que recogerá cada una de las historias de violencia recibida el29m, independientemente de que hayan sido víctimas de bolas de goma o de otro tipo de agresión o violencia policial.
Por ello han creado una plantilla (siguiendo el modelo que comenzaron en la página web www.stopbalesdegoma.org, en el apartado de Casos) para que los haga llegar a la dirección electrónica dossier29m@gmail.com  con copia a denunciacolectiva29m@gmail.com.
El objetivo de este dossier es hacer una rueda de prensa informativa para rebatir los argumentos que se leen en los periódicos todos estos días y presentarlo a diversas entidades de defensa de los derechos humanos y civiles.
Puedes descargarte la plantilla aquí: http://bit.ly/caspercas
Colectivo Denuncia 29m  y Stop Bales de Goma
Anuncios
Esta entrada fue publicada en Testimonios y etiquetada , , , , , , , , , , . Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s