Fotos

Anuncios

4 respuestas a Fotos

 1. Antonio Echea dijo:

  Deixo un video on es veu la professionalitat dels Mossos d’Esquadra alhora de mesurar l’ús de les pilotes de goma.

 2. prenafeta dijo:

  jo crec que actuem com els animals vegetarians quan ve el predador. Ens agrupem i fem una bola. Llavors som més fàcils de castigar. Crec que cal adonar-nos d’aquest error, convenir una estratègia, i executar-la. Al cap i a la fi, el poder pertany al poble, no als que són “allà dalt”, posats pel poble. Volem concòrdia, i volem enteniment. Ens manifestem per posar de relleu que no passem davant dels abusos, de la corrupció, que no ens amaguem i que no ens quedem de braços creuats al sofà de casa, ni tanquem la finestra per evitar el clam de la gent. La distància els fa forts, és com milŀor ens controlen. PERÒ ells sempre seràn menys. Quin cos policial pot aturar un allau de 5000 persones? Aquesta és l’estratègia: neutralitzar els cossos represors per desbordament. El següent pas és instaurar una plaça de la Bastilla (ben funcional) davant del Govern a mode persuassiu i d’avís. Tallem-li el cap a la corrupció.

 3. Josep dijo:

  Algu es pensaba que el fet de cambiar-lis el colors al antiavalots (policia nacional – per mossos) faria cambiar el seu comportament……. ¡¡¡ son la mateixa gent !!!, nomes un sençill cambi de color.
  Per altre bande, mentre el manifestans, no sigeu capassos de controlar el grups violents, que nomes es dediquen al pillatge, a fer mal i a robar lo que poden …… les forçes de seguretat, seguiran tenin l’excusa perfecte per apalliçar-vos.
  La cosa es aixi de sençilla, ¿perqué no parlem del ciutadans als que varen veure el seus negocis (d’aqui exclourem el bancs – autentics lladres del pais) destroçats, robats i als que aquets grups antisistema varen pegar ……. ells no avien fet res, nomes pati la crisi com fem tots.

 4. a la gran noticia que sale hoy de Rajoy comprando 100.000 pelotas de goma para usar contra nosotrxs: sus ciudadanos! queremos recordar a el y al mundo que la Union Europea ya ha recordado a varios de nuestros gobiernos que las PROHIBA!!!!! vean este documento por favor http://stopbalesdegoma.org/wp-content/uploads/2011/07/El-Mundo-5-6-2011.pdf

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s